Upskill


Vi tilbyr ulike programmer som kombinerer skreddersydde studier med spesialiseringsperiode hos noen av Norges ledende IT-utviklingsmiljøer. Programmene er utviklet i samarbeid med Experis Ciber og Noroff, School of technology and digital media. Kandidatene utvikler reelle ferdigheter, som er i tråd med virksomheters behov. 

Fullstack Javautvikler

Gjennom Experis Academy får du en unik mulighet til å skaffe deg den kompetansen som arbeidsmarkedet etterspør. Her vil du tilegne deg rett kompetanse og erfaring som gjør deg til en ettertraktet Fullstack Javautvikler.

Les mer
Start End
2019-08-12 2020-11-05
Fullstack .NET- utvikler

.NET-programmet varer i 15 måneder hvorav de tre første månedene består av studier og sertifisering i .NET hos vår samarbeidspartner Noroff, School of technology and digital media, og reelle caseoppgaver fra kunder. De påfølgende tolv månedene består av praktisk utførelse av tilegnet kompetanse i fast stilling hos en av Norges ledende virksomheter.

Les mer
Start End
2019-08-12 2020-08-11
Sikkerhet – SSCP

Gjennom Sikkerhet - SSCP programmet vil du tilegne deg kompetanse og erfaring som gjør deg til en ettertraktet sikkerhetsmedarbeider på teknisk nivå. Du vil også kunne oppnå formell sertifisering som SSCP gjennom den internasjonale organisasjonen (ISC)2. Programmet varer i 15 månender og ender i fast jobb. 

Les mer
Start End
2019-10-01 2020-01-01

"Det som skiller programmene til Experis Academy fra mange andre programmer er at de er utviklet i samarbeid med næringslivet og en anerkjent utdanningsinstitusjon. Kandidatene utvikler reelle ferdigheter, som er i tråd med virksomheters behov."

- Marko Valsamidis, Direktør Experis Academy

Kontakt

Contact image

Marius Jansen

Salgsdirektør

marius.jansen@experisacademy.no

+47 41 36 44 33

Contact image

Asseline Grindheim

Rekrutteringsleder

asseline.grindheim@experisacademy.no

+47 45 25 03 77

Contact image

Marie Lilleås

Tech rekrutterer

marie.lilleas@experisacademy.no

+47 906 67 060

Contact image

Andrea Kvinnesland Hvattum

Prosjektleder (foreldrepermisjon)

andrea.hvattum@no.experis.com

+47 480 22 586

Contact image

Helge Ulven

Prosjektleder

helge.ulven@no.experis.com

+47 905 56 246

IT-kompetanse for fremtidens arbeidsmarked

IT er en av de mest etterspurte kompetansene i Norge. Norge mangler flere tusen mennesker innenfor dette fagområdet.

Experis Academy er en del av løsningen på dette kompetansegapet. Vi gir flere mennesker den teknologikompetansen næringslivet etterspør. Vi tar kompetansemangelen på alvor. Vi gir våre deltakere det nødvendige faglige påfyllet de trenger for å være bedre rustet for fremtidens arbeidsmarked. Slik gir vi selskaper tilgang på kompetanse de ellers ikke får tak i.